Hoe Online Wedden Werkt (Gids)

Gokken is bijna zo oud als de mensheid. In de Bijbel wordt gesproken over het werpen van lootjes, wat een vorm van gokken is. Niemand weet zeker wanneer de eerste weddenschap werd gemaakt op een sportevenement, maar de kansen zijn dat het werd gemaakt kort na sport werden uitgevonden.

Als u wilt leren hoe sportweddenschappen werken en hoe je kunt beginnen met het plaatsen van weddenschappen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Hier is wat je gaat leren op deze pagina om sportweddenschappen beter te leren begrijpen:

 • Hoe sportweddenschappen werkt
 • Hoe sportweddenschappen te vergelijken
 • Verschil tussen live weddenschappen en overige sportweddenschappen
 • Gids voor online wedden


Hoe Werken Sportweddenschappen

De basisbeginselen van weddenschappen zijn eigenlijk heel eenvoudig. Twee of meer partijen komen een weddenschap overeen over de vraag of iets wel of niet zal gebeuren. Er wordt iets van waarde ingezet, meestal geld en er zijn meestal kansen aan verbonden. Degene die gelijk heeft, wint de weddenschap en de andere partij(en) moet(en) dienovereenkomstig uitbetalen.

Sportweddenschappen zijn wat het klinkt. Je plaatst een weddenschap op een sportevenement en wint een vast bedrag als het team of de speler waarop je wedt wint. Als het team of de speler waarop je wedt niet wint, verliest de gokker de weddenschap. Je kunt een breed scala van verschillende weddenschappen vinden.

Het plaatsen van weddenschappen op sport is een manier voor sommige mensen om geld te verdienen en een manier voor velen om te genieten van het kijken naar een wedstrijd. Slechts enkele mensen kunnen op lange termijn geld verdienen met sportweddenschappen, maar miljoenen mensen wedden elk jaar op evenementen.

Volgens de Daily Mail kan de wereldwijde markt voor sportweddenschappen oplopen tot drie biljoen per jaar.

Het artikel stelt dat de meerderheid van dat bedrag op illegale manieren wordt verdiend. Je zult meer te weten komen over legale en illegale weddenschappen verderop op deze pagina. Het is zaak om te begrijpen wat u wilt doen, zodat u uit de problemen blijft.


Kansen Vergelijken

De twee voornaamste voordelen van het goed bestuderen van kansen zijn als volgt;

 • De hoogte van uitbetalingen kan veel hoger uitvallen.
 • De kansen om een weddenschap winnend af te sluiten zijn beduidend hoger.

Laten we ons concentreren op het eerste voordeel. Indien je een winnende gokker bent, betekent het verhogen van de uitbetaling dat je meer geld wint. Zelfs als de weddenschap in totaal geld verliest, is de kans groot dat je de weddenschap op zijn minst wint. Als je een grotere uitbetaling krijgt als je wint, verliest u in het algemeen minder geld. Als je maar een klein beetje verliest, zijn deze grotere uitbetalingen eigenlijk genoeg om je een winnaar te maken.

Het verhogen van de kans om weddenschappen te winnen is ook aantrekkelijk. Sterker nog, het kan aantrekkelijker zijn. Na verloop van tijd kan het winnen van meer weddenschappen een enorme impact hebben op de gokresultaten.

Wij gaan er vooralsnog vanuit dat alle gokkers grotere uitbetalingen krijgen en meer inzetten winnen. We weten dat veel gokkers niet de moeite nemen om naar kansen te zoeken bij het plaatsen van weddenschappen.


Online Wedden

Hieronder staan een aantal definities die wat ons betreft verdere uitleg benodigd hebben.

 • Enkele weddenschap: -Een enkele weddenschap is een weddenschap op slechts één selectie of markt, waardoor je winst kunt maken door slechts één wedstrijd correct te raden. Bij het plaatsen van een enkele weddenschap, zal je rendement niet afhangen van de uitkomst van meerdere wedstrijden, dus je kunt cashen zodra je één selectie juist hebt geraden. Omdat ze hogere winstpercentages hebben dan accumulatorweddenschappen, worden enkele weddenschappen door alle experts aanbevolen als de veiligste manier om op lange termijn winst te maken. Aangezien de potentiële rendementen iets lager zijn dan die van accumulator weddenschappen, worden enkele weddenschappen meestal geplaatst tegen winkansen dichtbij even.
 • Accumulator weddenschap: -Een accumulator, ook bekend als een parlay weddenschap, verwijst naar een enkele weddenschap die twee of meer weddenschappen/individuele weddenschappen in één gehele weddenschap verbindt. Om te winnen, vereist de accumulator dat alle weddenschappen winnen aangezien zij elk van elkaar afhankelijk zijn.
 • Systeem weddenschappen: -Systeemweddenschappen zijn in veel opzichten vergelijkbaar met accumulator weddenschappen, omdat ze op een aantal selecties worden geplaatst, maar met het grote verschil dat niet alle selecties correct hoeven te worden geraden om voor een rendement in aanmerking te komen. Systeemweddenschappen kunnen worden gespeeld met bankers, in welk geval alle selecties die als bankers zijn gemarkeerd correct moeten worden geraden of het kan worden gespeeld zonder bankers. Systeemweddenschappen worden meestal geplaatst tegen hogere winkansen en met grote inzetten om een mooie winst te garanderen, zelfs als een gokker meerdere verliezende selecties heeft.

Live Wedden

livebetting iconVeel professionele gokkers kiezen voor weddenschappen vóór de wedstrijd, omdat het veel gemakkelijker is om een aantal regels te volgen en zich beter te organiseren. Als ze wedden voor de wedstrijd begint, hebben ze meer tijd om de beste beslissingen te nemen. Ze kunnen statistieken analyseren, zien welke teams aan de start staan, recente statistieken bekijken, enz.

Ze hebben ook het juiste geldbeheer en een goed opgezet systeem of strategie. Daarom hebben ze wat tijd nodig om te bepalen welke weddenschappen ze precies moeten plaatsen en welke bedragen ze moeten investeren.

Aan de andere kant nemen ze geen onnodige risico’s. Een beginner die met 2 euro de jackpot wil winnen, zal niet op live sport weddenschappen afsluiten, maar zal op vele wedstrijden een gokje wagen. We zouden professionele gokkers en amateur gokkers echter niet met elkaar vergelijken, omdat degenen uit de eerste categorie meer weddenschappen afsluiten vóór de wedstrijd, omdat die manier van wedden beter bij hun stijl past. Terwijl degenen uit de tweede categorie dit eerder doen uit onwetendheid en voor het gemak.


Stap Voor Stap Gids Voor Online Weddenschappen

Nieuw met sportweddenschappen? Wil je onmiddellijk beginnen? Dan ben je op de juiste plek. Onze gids voor sportweddenschappen is precies wat je zoekt.

Stel Een Budget Op

Deze eerste stap is uiterst belangrijk. Voordat je begint met het wedden op sport, denk heel goed na over hoeveel geld je bereid bent om op het spel te zetten. Stel dan een wekelijks of maandelijks budget op en zorg ervoor dat je je daaraan houdt.

Houd in gedachten dat, als een beginner, er een zeer goede kans is dat je gaat verliezen. Het is dus van het allergrootste belang dat je alleen geld riskeert dat je niet voor andere dingen nodig hebt.

Beslis Waar Je Op Wilt Wedden

Er was een tijd dat we alleen konden wedden op mainstream sportevenementen. Die dagen liggen ver achter ons, aangezien onze wedopties nu schijnbaar eindeloos zijn. Bookmakers en weddenschappen sites bieden markten op vrijwel elke sport die professioneel wordt gespeeld, en vrijwel elke competitie, toernooi, en competitie.

We houden van opties, dus zoveel keuze is wat ons betreft een goede zaak. Het geeft ons wel iets extra’s om over na te denken. We kunnen realistisch gezien niet op alles wedden, dus moeten we beslissen waar we ons op richten.

Word Lid Van Een Sportweddenschap Site

Er zijn verschillende methoden om weddenschappen op sportevenementen te plaatsen. Afhankelijk van waar je woont, kun je wedden bij een wedkantoor, via de telefoon of bij een casino. Veruit de gemakkelijkste optie is echter het gebruik van internet. Online wedden biedt vele voordelen ten opzichte van de andere opties net genoemd en het is zeker de weg die bewandeld moet worden door beginners.

Leer Over Kansen

Kansen spelen een zeer belangrijke rol bij sportweddenschappen. Uiteindelijk, zul je willen weten wat er te weten valt over kansen. Zorg ervoor dat jezelf richt op deze drie belangrijke punten.

 • Kansen kunnen worden uitgedrukt in drie verschillende formaten.
 • Kansen worden gebruikt om de uitbetaling van winnende weddenschappen te berekenen.
 • Kansen geven aan hoe groot de kans is dat een weddenschap wint.

De drie verschillende formaten zijn decimaal, moneyline en fractioneel. Terwijl decimaal langzaam de “wereldwijde standaard” wordt, vooral online, is het nog steeds mogelijk dat je de andere formaten tegenkomt. Daarom raden we je aan om op zijn minst met elk van hen vertrouwd te raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je 24 jaar of ouder? Voor deze website moet u 24 jaar of ouder zijn. Verifieer uw leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "Afsluiten" om te verlaten.
 • Ja, ik ben 24 jaar of ouder
 • Ja, ik ben niet uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Ja, ik accepteer cookies
 • Ja, het is voor mij oké om advertenties voor bookmakers te zien
 • Nee, ik ben jonger dan 24 jaar
 • Nee, ik ben uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Nee, ik accepteer cookies niet
 • Nee, ik wil geen advertenties voor bookmakers zien