Quoteringen (Odds)

Online wedden is relatief eenvoudig. Het is moeilijk in detail uit te leggen, omdat elke site een andere lay-out heeft. Maar in principe moet u het evenement vinden waarop u wilt wedden. Er zullen verschillende categorieën zijn voor verschillende sporten, en de komende evenementen zullen worden opgesomd.

Het plaatsen van een online weddenschap is een vrij eenvoudig proces, hoewel je een geregistreerde account bij ten minste één bookmaker moet hebben om een weddenschap op een bepaald sportevenement te kunnen afsluiten.

Zodra u uw gegevens heeft ingevoerd en een account heeft aangemaakt, moet u uw online weddenschap account financieren en dat kan worden gedaan door te kiezen uit het aanbod van beschikbare betaalmethodes.

Debet card en credit card zijn populaire opties, terwijl er ook de keuze is om PayPal, Skrill en Neteller te gebruiken bij geselecteerde bookmakers.

Nadat u uw online weddenschap account heeft gefinancierd, kunt u nu een weddenschap plaatsen. Bookmakers streven ernaar om klanten te helpen met het vinden van hun geselecteerde weddenschappenmarkt waarbij gemak voorop staat en u kunt een A-Z menu van sporten vinden waar u kunt kiezen uit een optie, zoals voetbal, tennis of paardenrennen.

Verwerf Kennis om Meer Sportweddenschappen te Winnen

profit iconWanneer u op zoek bent naar sportweddenschappen informatie online, vindt u een heleboel artikelen over de basis, zoals hoe om lijnen te lezen en waar te wedden. U vindt vast en zeker ook een paar pagina’s over weddenschapstechnieken en systemen. Maar weinig pagina’s zijn beschikbaar die u helpen vooruit van het begin tot het punt waar u geavanceerde technieken gebruiken kunt.

Deze pagina is ontworpen om dit gat te vullen. We geven enkele strategieën die iedereen kan gebruiken. Elk van deze is een belangrijke stap in het bouwen van uw totale systeem dat uiteindelijk winstgevende resultaten kan produceren.

Begin met Kleine Weddenschappen

Het duurt een lange tijd om te leren hoe de bookies te verslaan. Sommige gokkers halen winnende strategieën sneller op dan anderen, maar er is een leercurve voor zelfs de beste sportgokkers. U hebt slechts een beperkte hoeveelheid geld die u kunt gebruiken om te wedden op sport, dus maak niet de fout van het wedden met te veel per wedstrijd wanneer u leert hoe om te winnen.

Wanneer u begint met het wedden op sport, beslis dan vooraf hoeveel je wilt riskeren. Zet dit opzij en gebruik het niet voor iets anders dan sportweddenschappen. Deel dit bedrag door 100, en maak weddenschappen niet groter dan dit bedrag als je leert hoe je je resultaten te verbeteren.

Als je 1,000 euro hebt, doe dan geen weddenschappen voor meer dan 10 euro. Als je weddenschappen met een bookie plaatst kunt u 11 euro inzetten om 10 euro aan weddenschappen te winnen, maar houd uw inzet laag.

Je gaat fouten maken, en door slechts een klein percentage van je bankroll te gebruiken zullen ze je niet te veel kosten. Deze strategie zorgt er ook voor dat je genoeg inzetten kunt doen voordat je geld op is. Hoe langer je in het spel kunt blijven, hoe beter je kansen zijn om met een winnend systeem te komen.

Wed Niet op je Favoriete Team

Grote kans dat de eerste weddenschap die u plaatst op een sportevenement uw favoriete team betrokken is. Veel sportgokkers blijven wedden op hun favoriete team, omdat ze warme gevoelens hebben voor het team en willen genieten van het winnen van wat geld wanneer hun team wint.

Natuurlijk is hier niets mis mee, maar het is niet de manier voor een winnende sportgokker. Als u om geld wilt wedden op sport moet u in staat zijn om te kijken naar games en teams op een onbevooroordeelde manier.

Het probleem met wedden op games met uw favoriete team spelen is dat het moeilijk is om te worden onbevooroordeeld. Dit maakt veel mensen bekijken alles over hun favoriete team in een beter licht dan wat eigenlijk de waarheid is.

In plaats van te proberen om onbevooroordeeld naar uw favoriete teams te kijken, is het beter om te stoppen met wedden op wedstrijden. Je kunt op je favoriete teams wedden als je dat wilt, maar wij raden aan om een aparte bankroll te gebruiken om dat te doen. Het is moeilijk voor een fan om zonder vooringenomenheid naar hun favoriete team en spelers te kijken, en deze vooringenomenheid kost u op de lange termijn geld.

Begrijp de Sportweddenschappen Winstmodel

Om de beste beslissingen te nemen wanneer u op sport wedt moet u begrijpen hoe de wedkantoren geld verdienen. Zodra u begrijpt hoe ze winst maken, kunt u deze informatie gebruiken om u te helpen in uw zoektocht naar winst.

Wanneer u 110 euro moet inzetten voor de kans om 100 euro te winnen, creëer je een gat in de winst. Wanneer je wint krijg je je inzet terug, dus het wedkantoor maakt geen winst op je winst.

Maar wanneer je verliest, krijgt het sportwedkantoor het bedrag dat ze riskeerden uit te betalen, evenals het extra bedrag dat u moest riskeren. Als ze een weddenschap op elke kant van een spel nemen, sluiten ze een winst in.


De voordelen van kansen vergelijken & line shopping

Hier zijn de twee belangrijkste voordelen van het vergelijken van winkansen en line shopping.

Het verhoogt de grootte van uw uitbetalingen.

Laten we ons concentreren op het eerste voordeel. Als u een winnende gokker bent, dan betekent het verhogen van de grootte van uw uitbetalingen simpelweg dat u nog meer geld wint. En zelfs als u in het algemeen geld verliest met uw weddenschappen, is het waarschijnlijk dat u ten minste zeker van uw weddenschappen zult winnen. Het krijgen van betere quoteringen op de gelegenheden dat u wint zal ertoe leiden dat u minder geld over het geheel verliest. Als u slechts marginaal geld verliest, dan kunnen deze grotere uitbetalingen zelfs genoeg zijn om u in een winnaar te veranderen.

Het verhoogt uw kansen om weddenschappen te winnen.

Het verhogen van de kansen op het winnen van uw weddenschappen is net zo aantrekkelijk. In feite, is het mogelijk zelfs nog aantrekkelijker. Het winnen van meer weddenschappen heeft de potentie om een groot verschil te maken in uw weddenschapsresultaten na verloop van tijd.

Wij denken dat het veilig is om te veronderstellen dat het krijgen van grotere uitbetalingen en het winnen van meer weddenschappen is iets dat alle sportgokkers willen. Ondanks dit weten we dat veel gokkers niet de moeite nemen om te winkelen bij het plaatsen van hun weddenschappen. Na het praten met sommige sportgokkers, ontdekten we dat velen van hen zelfs nooit heeft overwogen om bij andere online aanbieders te benchmarken.

Wij kunnen dit met recreatieve gokkers tot op zekere hoogte begrijpen. Recreatieve gokkers denken meestal niet veel na over hoe hun resultaten te verbeteren. Ze zijn alleen geïnteresseerd in het genieten van het spel, dus ze zijn gelukkig met het winnen van een redelijk percentage van hun weddenschappen.

Succesvolle sportweddenschappen plaatsen is uiteindelijk ook een kwestie van het vinden van waarde in de weddenschappenmarkten. Het is niet gemakkelijk om dit consequent te doen. Het kan worden gedaan, maar het duurt echte toewijding en inzet. De meeste sportgokkers zijn niet bereid te doen wat nodig is, dat is waarom de meeste sportgokkers verliezen. Kansen vergelijken en de beste quoteringen vinden, is een geweldige manier om betere waarde te creëren zonder hard te werken. Dit is waarom wij van mening zijn dat alle sportgokkers, recreatieve of serieus, wat tijd moeten investeren in het proberen om de beste deal uit elke van hun weddenschappen te krijgen.


Wed Niet Altijd op de Grote Favorieten

De verleiding is groot om op uw favoriete team te gokken, vooral wanneer de quoteringen u goed gezind zijn. Hier zijn enkele nadelen, waarom het niet altijd een goed idee is om op uw favoriete team te gokken.

 1. Het risico van subjectiviteit: als je de kansen niet objectief kunt bekijken, wordt het moeilijker om de risico’s in te schatten. Probeer zo objectief mogelijk te zijn bij het afsluiten van een weddenschap. In dit geval betekent dat, blijf openstaan voor statistieken en feiten. Wanneer je dat bent, zul je te weten komen dat iedereen wel eens een nederlaag kan lijden. Zelfs teams als Real Madrid en Bayern München en spelers als Michael van Gerwen en Rafael Nadal kunnen verslagen worden.
 2. Onderschatting: de ‘underdog’ heeft altijd een kans om te winnen. Onderschat nooit een zogeheten dark horse. Kijk maar naar degradatiekandidaat Leicester City een aantal seizoenen terug: wie had kunnen voorspellen dat zij kampioen van Engeland zouden worden?
 3. Laag rendement: het is niet altijd winstgevend om op de favoriet te wedden. Hoe groter de underdog, hoe hoger de odds en hoe hoger de quoteringen.

Wedsystemen en Wedgidsen

strategie iconWikipedia beschrijft sportweddenschappen als “de activiteit van het voorspellen van sportresultaten en het plaatsen van een weddenschap op de uitkomst”. Hoewel dat nauwkeurig beschrijft waar het bij sportweddenschappen om gaat, is de term sportweddenschappen eigenlijk heel vaag. Het omvat een veelheid van verschillende (maar verwante) activiteiten, en het kan worden toegepast op elk type weddenschap geassocieerd met sportevenementen. Wedden op vaste kansen is misschien de populairste manier om op sport te wedden, maar het is zeker niet de enige manier.

Vaste Quoteringen Sportweddenschappen

De meerderheid van de sportweddenschappen heeft betrekking op vaste kansen sportweddenschappen. Dit is de traditionele vorm van sportgokken en het is degene waar de meeste mensen vertrouwd mee zijn. Ze zijn echter niet noodzakelijk bekend met de term “fixed odds”. Deze term betekent dat beide partijen het eens zijn over de kansen wanneer een weddenschap wordt geplaatst. Wanneer een weddenschap gewonnen wordt, wordt deze uitbetaald volgens de afgesproken quoteringen, zelfs als de kansen later zijn veranderd.

Fixed odds sportweddenschappen zijn heel eenvoudig. Simpel gezegd is het de bedoeling dat je wedt op wat er gaat gebeuren in een sportevenement. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een weddenschap te plaatsen op welk team een voetbalwedstrijd zal winnen of op welke speler een tennistoernooi zal winnen. Als u het juiste team of de juiste speler kiest, wint uw weddenschap en krijgt u uitbetaald volgens vaste quoteringen.

Hoewel dat een goed overzicht is van waar het bij fixed odds sportweddenschappen allemaal om draait, komt er nog iets meer bij kijken. Er zijn allerlei verschillende weddenschappen waarop gewed kan worden.

In Play/Live Wedden

livebetting iconIn play betting, of live betting, is een vorm van fixed odds betting. Ook al worden weddenschappen op sportevenementen met vaste quoteringen op dezelfde manier geplaatst, is er een significant verschil.

Bij traditionele weddenschappen moeten weddenschappen worden geplaatst voor de start van een evenement. Live weddenschappen volgen echter een andere set regels, aangezien het mogelijk is om op elk moment tijdens het evenement een weddenschap te plaatsen, tot aan het moment dat het evenement bijna is afgelopen.

Deze vorm van wedden is relatief nieuw. Het bestaat al een paar jaar, maar het werd pas mogelijk dankzij de kracht van het internet. Ondanks het feit dat het alleen online beschikbaar is, is het ongelooflijk populair. De meeste goksites bieden tegenwoordig een live wedplatform aan, en ze dekken meestal een breed scala aan verschillende sporten en evenementen, waar verschillende quoteringen gehanteerd worden.

Spread Betting

Gelieve spread betting niet te verwarren met point spread betting. De laatste is niet echt een soort sportweddenschap op zich, maar een specifieke weddenschap die kan worden geplaatst bij vaste quoteringen weddenschappen. De point spread weddenschap is zeer populair, vooral in Amerika, maar het is niet wat we hier bedoelen.

Wanneer we verwijzen naar spread betting als een type weddenschap, dan hebben we het over een specifieke vorm van weddenschappen die compleet anders is dan vaste quoteringen betting. Het is lang niet zo populair en het is iets gecompliceerder. Niet alleen zijn kansen irrelevant bij dit type weddenschap, maar je inzet is ook geen vast bedrag.

Spread betting is in sommige opzichten vergelijkbaar met totals betting, of wedden op de over/under. Totals betting houdt in het voorspellen of een specifieke waarde hoger of lager zal zijn dan het bedrag dat door een bookmaker is ingesteld. Laten we zeggen dat we bijvoorbeeld wedden op het totaal aantal gescoorde punten in een basketbalwedstrijd. De bookmaker zou het totaal op 191.5 kunnen zetten. Als we besluiten om de over te steunen, zouden we voorspellen dat het totaal 192 punten of meer is. Als we besluiten om de onder te steunen, zouden we voorspellen dat het totaal 191 punten of minder zou zijn.

Onze voorspelling zou of goed of fout zijn.

De uitkomst zal duidelijk zijn, wat er ook gebeurt. Als we gelijk hebben, krijgen we uitbetaald volgens de geldende quoteringen die er waren op het moment dat we onze weddenschap plaatsten. Als we het mis hebben, verliezen we onze inzet.

Met spread betting, worden weddenschappen niet gebaseerd op het feit of we gelijk of ongelijk hebben. Ze worden geregeld op basis van hoeveel we gelijk of ongelijk hebben.


Type Kansen en Quoteringen

Kansen weerspiegelen de waarschijnlijkheid van een bepaalde uitkomst als het gaat om sportweddenschappen of andere evenementen die een sportwedkantoor beschikbaar heeft voor weddenschappen. Ze geven ook het bedrag weer dat spelers zullen moeten riskeren en het bedrag dat ze kunnen winnen als hun weddenschappen gewonnen worden. Als een gebeurtenis zeer waarschijnlijk zal plaatsvinden, zullen de winkansen lager zijn. Als het onwaarschijnlijk is dat een gebeurtenis zich voordoet, zijn de winkansen hoger. Vanuit een praktisch en weddenschapsperspectief is dit logisch.

Fractionele Quoteringen bij Sportweddenschappen

Fractionele quoteringen worden vooral gebruikt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hoewel decimale winkansen ook steeds populairder worden in Nederland. Fractionele winkansen zijn gebaseerd op breuken. Ze kunnen iets gecompliceerder zijn bij het berekenen van je winst, maar ze zijn nog steeds niet te moeilijk te begrijpen.

Fractionele quoteringen zijn wat je tegen je vriend zou kunnen roepen als je geïnteresseerd bent in een weddenschap. Je zou kunnen zeggen dat je je vriend “vier tegen één” geeft op een weddenschap, wat zou worden uitgedrukt in fractionele kansen formaat als 4/1.

Decimale Quoteringen bij Sportweddenschappen

Decimale quoteringen zijn het meest populaire quoteringen formaat in de wereld. Veel ervaren wedders kiezen ervoor om decimale quoteringen te gebruiken, ook al zijn die niet het gewoonlijke quoteringen type van het rechtsgebied. Ze zijn het meest populair in Nederland.

Naar onze mening zijn decimale quoteringen het gemakkelijkst te begrijpen. Er zijn geen positieve of negatieve tekens of fracties om te zetten om decimale kansen te begrijpen. Alles wordt uitgedrukt in een eenvoudig decimaal formaat en kan snel en gemakkelijk worden berekend.

Als je bijvoorbeeld 100 euro hebt ingezet op een decimale kans van 2.2, dan kun je simpelweg 100 euro x 2.2 vermenigvuldigen om 220 euro te winnen. Je hoeft geen rekening te houden met je oorspronkelijke inzet. Het wordt verrekend in je winst als je terugkeert. In dit geval, zou onze netto winst 120 euro zijn op een 100 euro inzet. Laten we eens kijken naar de weddenschap met decimale kansen van 1.7. Gebruik makend van dezelfde wiskunde, kunnen we 100 euro x 1.7 vermenigvuldigen en 170 euro verdienen. We zetten meer in om minder te winnen. Als onze weddenschap wint, kijken we naar 70 euro winst, en onze 100 euro inzet terug. Even money in decimale winkansen wordt uitgedrukt als 2.0.

Ben je 24 jaar of ouder? Voor deze website moet u 24 jaar of ouder zijn. Verifieer uw leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "Afsluiten" om te verlaten.
 • Ja, ik ben 24 jaar of ouder
 • Ja, ik ben niet uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Ja, ik accepteer cookies
 • Ja, het is voor mij oké om advertenties voor bookmakers te zien
 • Nee, ik ben jonger dan 24 jaar
 • Nee, ik ben uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Nee, ik accepteer cookies niet
 • Nee, ik wil geen advertenties voor bookmakers zien