Paysafecard Bookmakers

Paysafecard bookmakers bieden een veilige, snelle en makkelijke manier aan om online stortingen te doen, namelijk met Paysafecard. Je moet wel een Paysafecard account aanmaken om gebruik te kunnen maken van de services.

In deze gids bespreken we hoe je geld kunt storten naar Paysafecard bookmakers, waar je op moet letten voordat je dit doet, hoe je een account aanmaakt en welke alternatieven er eventueel zijn. Uiteraard zetten we ook de beste Paysafecard bookmakers voor je op een rijtje, zodat je niet verder hoeft te zoeken!

Wat is Paysafecard?

Paysafecard is een methode om met contant geld online betalingen te kunnen doen. Je moet hiervoor een Paysafecard account aanmaken en vervolgens kun je in bepaalde winkels in Nederland een Paysafecard kopen waar tegoed op staat. Deze code kun je op je account invullen en vervolgens wordt de waarde van de Paysafecard op je account bijgeschreven en kun je dit gebruiken voor online betalingen of stortingen naar Paysafecard bookmakers.

Hieronder zetten we nog enkele kenmerken van Paysafecard op een rijtje:

 • Paysafecard is in het jaar 2000 in Oostenrijk opgericht
 • Het is een online betaalmethode die gebaseerd is op vouchers met een 16-cijferige pincode
 • Je kunt veilig online betalingen doen, omdat je bank- of creditcardgegevens nergens aan zijn gekoppeld
 • Paysafecard is in de meeste gevallen gratis om te gebruiken
 • Je moet een Paysafecard account aanmaken om gebruik te kunnen maken van de services

Hoe werken Paysafecard bookmakers?

Paysafecard is een soort e-wallet die je kunt gebruiken als tussenstap om geld over te maken naar een bookmaker. Doordat je de Paysafecard wallet met contant geld kunt aanvullen is het een hele anonieme en veilige manier om geld naar een bookmaker te storten. Jouw bankgegevens zijn namelijk nergens bekend en kunnen dus ook niet gestolen of gehackt worden.

Je hebt wel een Paysafecard account nodig om deze service te kunnen gebruiken. Verderop in deze gids leggen we je stap voor stap uit hoe je zo’n account aan kunt maken. Als je een account hebt kun je naar de winkel gaan om een Paysafecard te kopen met een bepaalde waarde aan tegoed. Deze kaart bevat een 16-cijferige code die je op je account kunt invoeren. Het tegoed wordt vervolgens op je account bijgeschreven.

Als je nu naar een bookmaker met Paysafecard als betaaloptie toe gaat kun je deze stortingsmethode selecteren. Je geeft aan hoeveel geld je naar het account bij de bookmaker wil storten en logt vervolgens in op je Paysafecard account om de transactie te bevestigen. Het geld wordt binnen enkele seconden van je Paysafecard account afgeschreven en op je bookmaker account bijgeschreven. Je kunt dus direct aan de slag met het inzetten op weddenschappen.

Paysafecard Bookmakers
Paysafecard | Sulastri Sulastri / stockfoto : 1765495706

Geschiedenis van Paysafecard

Paysafecard is in het jaar 2000 in Oostenrijk opgericht. Inmiddels is het in meer dan 40 landen beschikbaar in Europa, Noor-Amerika, Oceanië en sommige delen van West-Afrika en Zuid-Amerika. Paysafecard is ook beschikbaar in Nederland. En hoewel het bedrijf vanaf het eerste moment de naam Paysafecard heeft aangehouden, kan de service in bepaalde landen anders worden genoemd. Paysafe staat vast, maar het stukje ‘card’ kan vertaald zijn in de lokale taal. In Nederland is dit echter niet het geval, en staat de service dus gewoon bekend onder de naam Paysafecard.

In 2015 werd Paysafecard onderdeel van de Paysafe group. Paysafecard blijft echter op zichzelf een dochteronderneming van deze groep met eigen rechten. Ditzelfde geldt voor een aantal andere betalingsproviders die onder de Paysafe group vallen, zoals Neteller en Skrill.

In Nederland kun je bij de volgende winkels een Paysafecard kopen: Albert Heijn, CIGO, Jumbo, Kruidvat, Primera, Spar, The Read Shop, Trekpleister en Vivant. Paysafecards zijn beschikbaar met €10, €25, €50 of €100 tegoed.

Je kunt overigens ook online Paysafecard tegoed kopen via hun eigen website. Je hebt dan natuurlijk wel bankgegevens of een creditcard nodig om de online betaling te kunnen afronden.

Paysafecard bookmakers in Nederland

Paysafecard is onder gokkers een hele populaire methode om geld naar Paysafecard bookmakers te storten. Het is namelijk heel veilig, omdat er nergens bankgegevens bekend zijn en daarnaast is het ook vrij anoniem. Je kunt namelijk met contant geld voor Paysafecard tegoed betalen, waardoor er niets op je bankafschriften zichtbaar zal zijn.

In Nederland is het met ingang van de nieuwe wet voor Kansspelen op Afstand (KOA), sinds oktober 2021, helaas niet meer mogelijk om Paysafecard te gebruiken als stortingsmethode bij legale Nederlandse bookmakers. Je zal in Nederland dan ook geen Paysafecard bookmakers vinden.

Voordelen van Paysafecard bookmakers

Paysafecard nederlandHet grootste voordeel van Paysafecard bookmakers is de anonimiteit waarmee gokkers geld kunnen storten. Doordat het mogelijk is om een Paysafecard account met contant geld op te waarderen, zal er nergens op bankafschriften zichtbaar zijn dat er geld is gestort naar een bookmaker of een andere derde partij dat eventuele vragen op kan roepen.

Daarnaast zijn Paysafecard bookmakers ook heel veilig. Het is namelijk niet nodig om bank- of creditcardgegevens met de bookmaker te delen die gevoelig kunnen zijn voor fraude.

Tot slot kun je Paysafecard vrijwel volledig gratis gebruiken. Ze brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het omwisselen van valuta’s, of wanneer je eventueel tegoed dat je op je Paysafecard account hebt staan wil laten terugstorten naar je bankrekening.

Weddenschappen betalen bij Paysafecard bookmakers

Als je wil wedden bij een bookmaker, zal je eerst een account aan moeten maken. Je kunt namelijk niet rechtstreeks betalen voor je weddenschappen, maar moet eerst geld op het account bij de bookmaker storten en met dat tegoed kun je betalen voor je inzetten.

Daarnaast heb je ook een Paysafecard account nodig om deze service te kunnen gebruiken. Ook hiervoor geldt dat je eerst tegoed op je account moet storten. Je kunt dit tegoed in vele winkels in Nederland kopen, maar je kunt het ook op de website van Paysafecard zelf aanschaffen.

Als je voor beide een account hebt kun je inloggen op je account bij de bookmaker en ervoor kiezen om een storting te doen. Je geeft vervolgens aan dat je Paysafecard als betaalmethode wil gebruiken en vult het bedrag in dat je wil storten. In het volgende scherm kun je inloggen in je Paysafecard account om de betaling te accepteren en daarmee de transactie te voltooien.

Het geld wordt binnen enkele seconden van je Paysafecard account afgeschreven en op je account bij de bookmaker bijgeschreven. Je kunt dus vrijwel direct aan de slag met het uitzoeken van en inzetten op je favoriete weddenschappen.

Geld storten en opnemen bij Paysafecard bookmakers

Paysafecard Paysafecard biedt alleen de optie om geld te storten naar Paysafecard bookmakers. Omdat het een geheel eigen systeem heeft met vouchers en codes om Paysafecard tegoed op te kunnen waarderen is het voor bookmakers niet mogelijk om eventuele winsten uit te keren naar een Paysafecard account.

Om winsten uit te laten keren zal je dus gebruik moeten maken van een alternatieve methode. Als je graag een e-wallet service wil gebruiken kun je voor PayPal gaan. Maar het is ook mogelijk om tegoed vanaf je bookmaker account direct op je bankrekening of creditcard te laten storten.

Zijn Paysafecard bookmakers veilig?

Ja, over het algemeen is Paysafecard een hele veilige betaaloptie om geld naar bookmakers te storten. Doordat je in de winkel voor je Paysafecard tegoed afrekent is het bedrijf niet in het bezit van jouw bank- of creditcardgegevens. Deze gegevens hoeven ook niet doorgegeven te worden aan de bookmaker voor een storting. Er is dus geen enkele partij bij betrokken die in het bezit is van jouw betaalgegevens.

Ondanks het feit dat Paysafecard een veilige stortingsmethode is, moet je er wel op letten of de Paysafecard bookmakers zelf veilig zijn. Veilige bookmakers zijn in het bezit van een geldige gokvergunning. Hiermee staan ze onder het toezicht van kansspelautoriteiten en kun je ervan uitgaan dat je eerlijke wedkansen krijgt en dat stortingen en winstuitkeringen netjes worden verwerkt.

Hoe kun je een Paysafecard account aanmaken?

Om een Paysafecard account aan te maken kun je onderstaande zes stappen volgen:

Stap 1. Starten

Ga naar de officiële website van Paysafecard en klik in de rechterbovenhoek op ‘Registreren’.

stap 1 2

Stap 2. Geef het land op

Geef aan dat je in Nederland woont.

stap 2 2

Stap 3. Inloggegevens aanmaken

Vul je e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.

stap3 2

Stap 4. Verifieer je e-mailadres

Je ontvangt een e-mail met een verificatielink. Klik hierop om verder te gaan met het registratieproces waarvoor je in de volgende stap persoonlijke gegevens op moet geven, zoals je naam en geboortedatum.

stap4 3

Stap 5. Adresgegevens

Vul nu je adresgegevens in.

stap5 2

Stap 6. Telefoonnummer

Geef je telefoonnummer op en verifieer deze door de code in te vullen die je per SMS ontvangt.

Je account is nu aangemaakt en klaar om te gebruiken. Je wordt direct doorgestuurd naar het dashboard van je account waar je een pincode kunt invullen om tegoed op je account te storten.

stap6 3

Kosten

In principe kun je Paysafecard geheel gratis gebruiken. Het aanmaken van een account is gratis en het tegoed waar je in de winkel voor betaalt wordt één-op-één overgezet naar je account, je betaalt dus geen transactiekosten.

Ook Paysafecard bookmakers brengen vaak geen extra kosten in rekening om met behulp van deze betaalmethode geld te storten. Al zijn hier wel uitzonderingen op. Controleer dus altijd de transactiekosten voordat je geld naar een bookmaker stort.

Paysafecard brengt slechts kosten in rekening voor enkele uitzonderlijke gebruikersactiviteiten, zoals:

 • Het omwisselen van valuta’s
 • Als je je tegoed niet binnen 7 maanden gebruikt komt het te vervallen
 • Voor een account dat langer dan 13 maanden niet wordt gebruikt worden inactiviteitskosten in rekening gebracht
 • Om resterend Paysafecard tegoed terug te boeken naar je bankrekening

Alternatieve betalingsmethoden

In Nederland is het bij legale bookmakers helaas niet langer mogelijk om Paysafecard stortingen te doen. Als je legaal in Nederland wil storten zal je dus moeten kiezen voor een alternatieve betaalmethode. We zetten er hieronder enkelen voor je op een rijtje.

Neteller bookmakers

Neteller is ook een e-wallet oplossing die je als tussenstap kunt gebruiken om geld te storten naar een bookmaker. Je stort vanaf je bankrekening geld in je Neteller wallet en kunt vanuit deze wallet geld overmaken naar het account bij de bookmaker.

Skrill bookmakers

Skrill is vergelijkbaar met Neteller. Het is ook een e-wallet oplossing die je als tussenstap kunt gebruiken om geld te storten naar een bookmaker. Je stort vanaf je bankrekening geld in je Skrill wallet en kunt vanuit deze wallet geld overmaken naar het account bij de bookmaker.

PayPal bookmakers

Ook PayPal is een online e-wallet service. Een groot voordeel van PayPal is echter dat je je bankrekening kunt koppelen aan je PayPal account voor directe verwerkingen. Je kunt dus een betaling doen met PayPal terwijl er te weinig geld in je wallet staat. Het overige bedrag wordt dan rechtstreeks van je bankrekening afgeschreven, waardoor je nooit een tekort in je PayPal wallet hebt.

Veelgestelde vragen

Is het veilig om Paysafecard te gebruiken om voor sportweddenschappen te betalen?

Ja, Paysafecard is een veilig betaalmethode, omdat deze partij niet in het bezit is van jouw betaalgegevens. Je kunt het tegoed namelijk via contant geld opwaarderen. Hierdoor zullen je betaalgegevens nooit gehackt of gestolen kunnen worden. Ga verder na of de bookmaker een geldige goklicentie heeft om zeker te weten dat de bookmaker zelf ook te vertrouwen is.

Kan ik zowel geld storten als opnemen met Paysafecard?

Nee, je kunt met Paysafecard alleen geld naar Paysafecard bookmakers storten. Doordat Paysafecard een volledig eigen systeem heeft met vouchers en codes om tegoed op te waarderen is het voor bookmakers niet mogelijk om eventuele winsten of overige tegoeden naar een Paysafecard account over te maken.

Moet ik een account aanmaken om Paysafecard te kunnen gebruiken?

Ja, om de services van Paysafecard te kunnen gebruiken moet je online een account aanmaken. Dit is overigens helemaal gratis.

Moet ik een verificatieproces doorlopen om Paysafecard te kunnen gebruiken?

Om een Paysafecard account aan te maken hoef je alleen je e-mailadres en telefoonnummer te verifiëren. Het is niet nodig om identiteitsverificatie te voltooien om Paysafecard te kunnen gebruiken.

Worden er extra kosten in rekening gebracht als ik een storting doe met Paysafecard?

Nee, normaal gesproken worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Paysafecard zelf zal in ieder geval geen transactiekosten in rekening brengen voor een storting naar Paysafecard bookmakers. De meeste bookmakers zullen ook geen transactiekosten doorberekenen voor het gebruik van deze stortingsmethode, maar hier kunnen enkele uitzonderingen op zijn.

Wat moet ik doen als mijn betaling wordt geannuleerd?

Als je betaling door Paysafecard wordt geweigerd is de kans groot dat dit komt doordat er te weinig saldo op in je account staat. In dit geval wordt het bedrag niet afgeschreven en kun je eventueel een nieuwe transactie opzetten met een lager bedrag waarvoor je wel voldoende saldo op je account hebt staan.

Wanneer de betaling door de bookmaker wordt geannuleerd als deze al van je Paysafecard account is afgeschreven kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de bookmaker. Je kunt ervan uitgaan dat het bedrag binnen enkele dagen op je account wordt teruggestort.

Hoelang kan het duren voordat mijn storting aankomt bij Paysafecard bookmakers?

Stortingen worden over het algemeen heel snel verwerkt. Zodra je de transactie verifieert en bevestigt zal het slechts enkele seconden duren voordat het geld van je Paysafecard account is afgeschreven en op je bookmaker account is bijgeschreven.

Tips

Voordat je een betaalmethode kiest en daar een bookmaker op uitzoekt hebben we nog een aantal tips voor je hoe je dit het beste kunt aanpakken:

Als eerste tip kun je het beste even de tijd nemen om verschillende betaalmethoden te onderzoeken en aan de hand daarvan een methode te kiezen die jij het makkelijkste vindt. Er zijn namelijk heel veel opties om geld te storten naar een bookmaker en Paysafecard is dus slechts een van de velen.

Een tweede tip is om altijd te controleren of een bookmaker kosten in rekening brengt als je een storting doet met een bepaalde betaalmethode. Zelfs als de betalingsprovider zelf geen kosten in rekening brengt, kan de bookmaker transactiekosten doorberekenen. Dit verschilt dan ook van bookmaker tot bookmaker en moet je dus per goksite controleren.

Voor de derde tip willen we je meegeven dat je het beste op zoek kunt gaan naar een bookmaker die jouw gewenste betaalmethode ondersteunt. Je kunt op vergelijkingssites vaak selecteren op betaalopties om zo eenvoudig bookmakers uit te sluiten die de betaalmethode van jouw keuze niet ondersteunen.

Als vierde en laatste tip is het belangrijk om de transactielimieten van de betaalmethode te controleren. Sommige bookmakers stellen bepaalde limieten aan stortingen die van methode tot methode kunnen verschillen.

Conclusie

Paysafecard bookmakers bieden een snelle, makkelijke en zeer betrouwbare methode om geld te storten die vaak ook nog eens helemaal gratis is. Om gebruik te kunnen maken van deze service moet je wel een Paysafecard account aanmaken. Hou er rekening mee dat er geen legale Nederlandse Paysafecard bookmakers zijn, omdat deze betaalmethode niet wordt ondersteund door de Nederlandse wet voor Kansspelen op afstand (KOA).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je 24 jaar of ouder? Voor deze website moet u 24 jaar of ouder zijn. Verifieer uw leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "Afsluiten" om te verlaten.
 • Ja, ik ben 24 jaar of ouder
 • Ja, ik ben niet uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Ja, ik accepteer cookies
 • Ja, het is voor mij oké om advertenties voor bookmakers te zien
 • Nee, ik ben jonger dan 24 jaar
 • Nee, ik ben uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Nee, ik accepteer cookies niet
 • Nee, ik wil geen advertenties voor bookmakers zien