Het Belang Van Het Beheer Van Fondsen

Omgaan met geld is een essentiële vaardigheid die je al voor je volwassenheid onder de knie moet hebben. Het proces van het beheren van je geld omvat het bijhouden van je uitgaven, het evalueren van je belastingen, het vaststellen van je maandelijkse budget en bankzaken.

In wezen is het een vaardigheid die je kan helpen je organisatorische vaardigheden te verbeteren en hopelijk een verantwoordelijke volwassene te worden door dingen op voorhand te plannen en rekeningen op tijd te betalen.

Martingale Strategie

strategie iconDe Martingale strategie gaat ervan uit dat het bedrag wat een speler inzet verhoogt wordt, ook bij verlies. Indien een speler verliest bij een weddenschap, zal dezelfde speler verwacht worden om nogmaals een inzet te plegen. Mocht de speler opnieuw een verliezende weddenschap afsluiten, dan zal deze spelen volgens de Martingale strategie de investering moeten verhogen totdat de speler eindelijk een winnende transactie hebt. Zodra je een winnende transactie hebt, begin je weer van voren af aan met de oorspronkelijke kleine investering.

Hoe werkt de Martingale Strategie? Wat is het nut van het verhogen van de inzet, zelfs na het verliezen? Martingale beoefenaars stellen steevast dat als een speler uiteindelijk een correcte weddenschap plaatst, deze in staat zal zijn om de verliezen van eerdere trades te compenseren.

Martingale evangelisten zien optiehandel als weddenschappen. Een willekeurige weddenschap heeft een 50/50 kans om winnend of verliezend af te sluiten. Bovendien is het onmogelijk om oneindig veel te verliezen. Daarbij neemt de kans op verlies af bij een hoeveelheid vastgestelde weddenschappen dat een speler plaatst.


Kelly Criteria Strategie

Het Kelly-criterium, de Kelly-strategie, de Kelly-formule of de Kelly-weddenschap is een bekende wiskundige vergelijking die de optimale inzetgrootte in een lange reeks weddenschappen bepaalt. J.L. Kelly, Jr heeft in 1956 de formule afgeleid. De formule heeft een aantal toepassingen.

Het doel van het Kelly Criterium is om te helpen het optimale inzetbedrag te bepalen op basis van beschikbare fondsen en het voordeel dat je denkt te hebben ten opzichte van de bookmaker. De inzetbenadering van het Kelly criterium is erop gericht jouw winst te maximaliseren en kapitaal te beschermen bij verlies.


Row of Numbers Strategie

Row of numbers geven meer flexibiliteit in vergelijking met Martingale, omdat de inzet op een meer geschikte manier kunt aanpassen. Het nadeel is dat dit systeem meer inspanning vereist, omdat je een rij nummers op een stuk papier moet maken en nummers moet toevoegen wanneer je verliest en nummers verwijderen wanneer je wint. Je moet een betere controle hebben over je weddenschappen, om het zo maar te zeggen.


Zorg Voor Een Overzicht Van Je Weddenschappen

sports iconNogmaals, dit is iets dat uiteindelijk een tweede natuur zal worden. Het is geen moeilijke gewoonte om aan te leren en het is iets wat we sterk aanraden om te doen. Het is op zijn minst een goede manier om bij te houden hoeveel je wint of verliest. Met een beetje extra inspanning, kan deze informatie gebruikt worden om na te denken om algemene wedprestaties te verbeteren.

Het idee is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een eenvoudige spreadsheet op te zetten of zelfs alleen maar een notitieblok te pakken om in te schrijven. Dan noteer je een paar details voor elke inzet die je plaatst. Wij stellen voor om de volgende informatie als een minimum te noteren.

 • Selectie
 • Inzet
 • Kansen
 • Resultaat
 • Winst/verlies

Het duurt niet lang om deze informatie op te slaan, maar het zal je resultaten bijhouden. Het maakt het ook makkelijker om je aan een budget te houden.

Wil je nog beter worden? Dan raden wij je aan om nog meer gedetailleerde informatie op te nemen om je te helpen jouw weddenschappen te analyseren en te zoeken naar nog meer manieren om te verbeteren. We behandelen dit in detail in het artikel hieronder.

Dit zijn de strategieën die jou zullen helpen goede gewoontes te vormen bij het wedden op voetbal. Sommigen van hen zijn een beetje meer uitdagend dan anderen, maar geen van hen zijn precies moeilijk. Ze gaan je allemaal helpen op de een of andere manier, dus probeer ons advies op te volgen. We beloven je dat je er blij mee zult zijn.

Welk spel je ook kiest, volg altijd deze gouden regel om er zeker van te zijn dat je nooit in uiterste wanhoop en een financieel gat beland waar je niet meer uit kunt komen. Gok alleen met geld dat je kunt veroorloven te verliezen.

Als al het geld dat je hebt, bestemd is voor iets belangrijks zoals voedsel, autobetaling of electriciteitsrekeningen, gok er dan niet mee. Bezoek een wedkantoor niet en ga niet naar binnen in een casino om niet in de verleiding te komen geld te riskeren dat je niet kunt veroorloven te verliezen. Als je wel een besteedbaar inkomen hebt en geld om uit te geven, riskeer dan slechts de helft ervan, op die manier heb je een kans om je geluk een andere dag te beproeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je 24 jaar of ouder? Voor deze website moet u 24 jaar of ouder zijn. Verifieer uw leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "Afsluiten" om te verlaten.
 • Ja, ik ben 24 jaar of ouder
 • Ja, ik ben niet uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Ja, ik accepteer cookies
 • Ja, het is voor mij oké om advertenties voor bookmakers te zien
 • Nee, ik ben jonger dan 24 jaar
 • Nee, ik ben uitgesloten van deelname aan online kansspelen
 • Nee, ik accepteer cookies niet
 • Nee, ik wil geen advertenties voor bookmakers zien