De Eerste WK 2022 Resultaten Zijn Binnen Bij bet365

De Eerste WK 2022 Resultaten Zijn Binnen Bij bet365

shutterstock 2117627861

De kop is eraf en de eerste uitslagen van het WK voetbal 2022 zijn binnen. Een aantal uitslagen waren te verwachten, maar er zitten ook verrassingen bij. Wie had er gedacht dat Saoedi Arabië van Argentinië zou winnen? En wisten de Oranje fans tot in de slotfase wel zeker van dat het van de kampioen van Afrika (Senegal) zou winnen? De bet365 quoteringen zijn inmiddels bijgesteld en spreken minder in het voordeel van Argentinië. De quoteringen voor Nederland zijn naar beneden bijgesteld door de uitstekende prestatie in de openingswedstrijd. Om de quoteringen van achtergrond te voorzien, volgt hier een overzicht van spelers die na dit WK stoppen.

Einde van Een Tijdperk

De eerste speler die eervolle vermelding verdient is Lionel Messi, volgens sommigen de Greatest of all Time (GOAT). Voor het verlies tegen Saoedi Arabië hadden de Argentijnen een quotering van 9:1 als er werd ingezet op WK winst. Het is echter maar de vraag of het eerste verlies een grote impact zal hebben. De eerste wedstrijd wordt door velen gezien als een oefenpotje. Lionel Messi was ongenaakbaar afgelopen zomer en bezorgde Argentinië de Copa America vorig jaar. Helaas is Messi met 35 jaar al in de herfst van zijn carrière. De wereldbeker is de enige grote trofee die nog ontbreekt in zijn prijzenkast.

Uitbetalingsratio

Ook Christiano Ronaldo hangt na het WK 2022 zijn voetbalschoenen in de wilgen. De wereldtopper heeft het op het moment helemaal niet gemakkelijk en ligt op ramkoers met Manchester United Manager Erik ten Hag. Wel heeft de Portugese coach hem geselecteerd voor het WK voetbal in Qatar. Net als Messi ontbreekt de wereldbeker nog in zijn prijzenkast en daarom zal hij meer dan ooit gebrand zijn om deze eer mee terug naar Madeira te nemen. Portugal heeft een niet ongunstige bet365 quotering van 20:1 om de beker te pakken.

Naast bovengenoemde toppers zal ook Kroatië veteraan Luka Modric stoppen in het nationale elftal, naar eigen zeggen om de jeugd een kans te geven. Modric is nog altijd onmisbaar voor Real Madrid als onnavolgbare middenvelder met een Johan Cruijff-achtige baltechniek. Als hij de vorm van het WK in Rusland in 2018 als beste speler van het toernooi weet vast te houden, dan zullen de Kroaten ook dit keer ver komen. Modric heeft weinig meer te bewijzen als record international met 150 caps. Maar hij zal net zo gebrand zijn om de cup te pakken als in 2018. Kroatië heeft bij bet365 een quotering van 51:1 voor WK winst.

Ook de Spaanse middenvelder Sergio Busquets heeft besloten om te gaan stoppen met voetballen. Met een quotering van 10:1 maken de Spanjaarden onder aanvoering van Busquets een goede kans om prijzen te pakken. Als senior van de gouden generatie wil ook Busquets meer dan ooit weer laten zien wat hij waard is. Hij betekende met Spanje het Waterloo voor Oranje in de finale van het WK in Zuid Afrika. Wellicht dat de 34-jarige dribbelaar ook dit toernooi weer voor een verrassing kan zorgen.

Wat We Nog Kunnen Verwachten

Het WK 2022 Qatar betekent niet alleen een eindpodium voor veel voetballanden, maar meer letterlijk voor een generatie voetbal grootheden. Zowel Messi, Ronaldo, Modric als Busquets zullen er alles aan doen om nog een laatste keer een glimlach op het gezicht van hun landgenoten te toveren. Er rust een flinke last op de wereldsterren om het nu alweer te moeten laten zien. De eerste resultaten op het WK hebben aangetoond dat het voor Messi en Ronaldo nog flink aanpoten wordt. Argentinië heeft het eerste verlies er al opzitten en Ronaldo verkeert in een vormcrisis. Wellicht dat Modric en Busquets als interessante outsiders kunnen worden beschouwd op dit WK. Vooral de 51:1 quotering van Kroatië zal tot een riante uitbetaling van de sportweddenschap kunnen leiden.

Ben je 24 jaar of ouder? Voor deze website moet u 24 jaar of ouder zijn. Verifieer uw leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "Afsluiten" om te verlaten.
  • Ja, ik ben 24 jaar of ouder
  • Ja, ik ben niet uitgesloten van deelname aan online kansspelen
  • Ja, ik accepteer cookies
  • Ja, het is voor mij oké om advertenties voor bookmakers te zien
  • Nee, ik ben jonger dan 24 jaar
  • Nee, ik ben uitgesloten van deelname aan online kansspelen
  • Nee, ik accepteer cookies niet
  • Nee, ik wil geen advertenties voor bookmakers zien